Beste verf
prijs/kwaliteit
Gratis verzonden
vanaf €50,-
Verzending
binnen 1 werkdag

Klanten geven ons een 9.4

Tuinhout Inspiratie Magazine

Gratis tuinmagazine boordevol inspiratie voor je tuin

Het tuinhout inspirtatie magazine van Thorndown zit boordevol tips en inspiratie voor je tuinhout. Wil je bijvoorbeeld je schutting gaan schilderen, maar weet je niet in welke kleur? Download dan ons gratis tuinmagazine. Je leest hierin de laatste trends en tips op het gebied van tuinhout en het onderhoud ervan. Scroll naar beneden om je gratis tijdschrift te kunnen downloaden.

Het gratis tuinhout inspiratie magazine van Thorndown

Inhoud van ons gratis tuinmagazine:

Combineer hout met planten. Wat werkt wel en wat werkt niet?  - Gratis Tuinmagazine van Thorndown

Combineer hout met (tuin)planten

Wat is er mooier dan natuurlijke materialen gebruiken in je interieur of in je tuin? Maar hoe zorg je er nu voor dat bijvoorbeeld hout niet overheerst of dat het een wirwar wordt van verschillende stijlen? Wij helpen je met leuke tips en voorbeelden.

Houtsoorten, welke kies ik?

Welke houtsoorten zijn ideaal om in je tuin te gebruiken? Waar moet je op letten en wat zijn de voor- en nadelen per houtsoort? We bespreken diverse harde en zachte houtsoorten.

Welke houtsoort moet je kiezen voor je volgende project? - Thorndown Tuinmagazine
Hoe moet je een schutting schilderen? Lees onze tips voor het voorbereiden!  - Gratis Tuinmagazine van Thorndown

Een goede voorbereiding is het halve werk

Ga je lekker schilderen in je tuin? Let er dan op dat je goed voorbereid bent alvorens je de eerste lik verf op het hout zet. We bespreken alle stappen voor het succesvol voorbereiden en afronden van je volgende verfproject.

En nog veel meer!

Ook laten we je diverse inspirerende projecten zien en ook zit ons magazine vol met prachtige foto’s waardoor je direct zin krijgt om de tuin in te gaan. Oja, en je vindt er ook nog eens een kortingscode van 5% in voor onze verfwebshop! Dus waar wacht je nog op?

Inspirerende artikelen voor in de tuin - Tuinmagazine van Thorndown
Thorndown Magazine downloaden

Gratis tuinmagazine downloaden

Je kunt ons tuinmagazine in diverse verfspeciaalzaken gratis meenemen of direct downloaden op de website van Thorndown Houtverf. Benieuwd geworden?

Schrijf je dan nu hieronder in voor onze nieuwsbrief vol met leuke tips en inspiratie en je wordt direct doorgestuurd naar de downloadpagina van ons inspirerende magazine.

Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen