Beste verf
prijs/kwaliteit
Gratis verzonden
vanaf €50,-
Verzending
binnen 1 werkdag

Klanten geven ons een 9.4

Op maat gemaakt met Thorndown

Laat je eigen verfkleur maken

Onze tintmachine kan meer dan 1800 verschillende kleuren maken op basis van het bestaande RAL systeem. Welke verfkleur laat jij op maat maken?

Het RAL-Kleurensysteem

RAL is een Europees kleursysteem dat kleuren definieert voor verf, coatings en kunststoffen. De RAL-kleurstandaard wordt beheerd door het RAL Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung. ‘RAL’ is de afkorting van ‘Reichs-Ausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung’. Opgericht in 1925 als een onafhankelijke organisatie voor kwaliteitsborging, zag in 1927 het begin van kleurstandaardisatie met de eerste RAL-kleurenkaart.

Het RAL-kleursysteem wordt veel gebruikt door architecten, bouwbedrijven, ontwerpers en fabrikanten. Net als de Pantone- en BSE-kleursystemen is het een manier om ervoor te zorgen dat je verfkleuren kunt bestellen die nauwkeurig bij elkaar passen, of het nu gaat om een verflaag, poedercoating of een andere carrosserie die bij de productie het RAL-kleursysteem gebruikt.

Onze RAL-kleurmachine kan meer dan 1800 RAL Classic- en Design-kleuren produceren en we testen en controleren elke RAL-verfkleur tegen de RAL-kleurenwaaier om er zeker van te zijn dat de kleuren kloppen.


Thorndown Antraciet houtverf 0,75 liter

RAL 7016

Antraciet Grijs

Een diep grijs dat visueel ongelooflijk goed werkt met andere kleuren en materialen. Stijlvol en toch onopvallend. Deze antracietgrijze tint past goed bij elke kleur of beplanting. RAL-Kleurcode: 7016.

Vanaf € 28,- per blik

RAL 7016 bestellen
Bestel onze overige RAL-verfkleuren direct online bij Thorndown.

RAL-verfkleuren bestellen in Nederland of België

Wil je Thorndown RAL-kleuren bestellen vanuit Nederland of België? Dat kan. Via onze partners kun je gemakkelijk je kleur op maat laten maken.

RAL-verfkleuren online bestellen

Benieuwd naar onze verfkleuren?

Bekijk snel onze verfproducten

Naar de houtverf webshop
Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen