Beste verf
prijs/kwaliteit
Gratis verzonden
vanaf €50,-
Verzending
binnen 1 werkdag

Klanten geven ons een 9.4

Thorndown draagt graag een steentje bij

Ecologische houtverf van hoogwaardige kwaliteit

De wereld waarin we leven is kostbaar en het is de verantwoordelijkheid van iedereen om deze zo goed mogelijk te beschermen. De watergedragen en milieuvriendelijke houtverf van Thorndown helpt hier aan mee door de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

Bekijk onze ecologische verfkleuren

De beste ecologische houtverf

Ben Thornborough’s (oprichter van Thorndown) had een visie. Na een professioneel leven in de houtbehandelings- en verfindustrie, was hij van plan om een ​​watergedragen houtverf te creëren die gewoon de beste op de markt was.

Wat hij deed, is een ecologische verf samenstellen met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen om een ​​houtverf op waterbasis te creëren die op elk hout werkt, waar dan ook.

Met behulp van een hoogwaardige hars, produceert het een coating die sterk, waterafstotend en duurzaam is en het hout zeer lang zal beschermen. Het is zo ontworpen dat je zelfs na drie lagen nog steeds de natuurlijke schoonheid van het hout kunt zien.

Probeer onze ecologische houtverf
Blik verf Thorndown 0,75 liter houtverf

Watergedragen overtreft olie

Dat onze eco verf watergedragen is, is natuurlijk een pluspunt voor het milieu, maar ook voor jou. Door water als drager te gebruiken is het voornamelijk water dat verdampt terwijl de verf opdroogt. Dit komt doordat je niet de sterke geur van VOS (vluchtige organische stoffen) ervaart. Daarnaast is onze verf is ook veganistisch en dus niet giftig.

Milieuvriendelijke verf

Maar watergedragen alleen, betekent nog niet dat de verf een laag VOS-gehalte heeft. Harsen, kleurpigmenten en andere ingrediënten die aan andere verven worden toegevoegd, kunnen een hoog gehalte aan vluchtige organische stoffen bevatten. Thorndown ecologische houtverf heeft dit echter niet. Elke grondstof wordt geselecteerd om het laagst mogelijke VOS-niveau te geven zonder afbreuk te doen aan prestaties.

Benieuwd naar onze kleuren?

Bekijk snel onze producten

Naar onze houtverf shop
Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen