Beste verf
prijs/kwaliteit
Gratis verzonden
vanaf €50,-
Verzending
binnen 1 werkdag

Klanten geven ons een 9.4

Thorndown: Expressief of subtiel

Jij kiest je eigen verfkleur op maat!

Het kiezen van de perfecte kleur is een persoonlijke reis en als je die tint ontdekt waarnaar je op zoek was, wil je dat deze zo lang mogelijk blijft.

Bekijk onze kleuren

Over onze uitzonderlijke verfkleuren

Over onze uitzonderlijke verfkleuren

Kleuren helpen om van deze wereld een nog verbazingwekkender plek te maken om in te leven. Of het nu de mooie en gekke kleuren in de natuur zijn (denk aan de juweelachtige kleuren van de kleine ijsvogel of de adembenemende veelkleurige Indische reuzeneekhoorn) of de kleuren die we zelf in ons dagelijks leven brengen. Elke kleur is bijzonder.

De houtverf van Thorndown laat een slijtvaste, waterafstotende coating achter die alles overtreft wat momenteel op de markt is. Meer dan 30 jaar ervaring in externe houtbehandelingen heeft geresulteerd in de creatie van Thorndown’s Houtverf, waarbij de beste beschikbare grondstoffen worden vervaardigd tot een hoogwaardige houtverf voor buiten- en binnengebruik.

Onze hoge normen worden voortgezet in elk fundamenteel element van de verschillende verven die we maken, inclusief de kleurpigmenten die we gebruiken. Het zijn VOS-vrije kleurpigmenten van topkwaliteit die het beste presteren in lichtechte- en weersbestendigheidstesten.

Thorndown kleuren kiezen of maken

Welke kleur kies of maak jij?

Onze verven zijn zo samengesteld dat ze binnen elk bereik heel gemakkelijk met elkaar kunnen worden gemengd. Creëer eindeloze tinten houtverf met niets meer dan iets om je verf in te mengen en je eigen fantasie.

Thorndown best verkochte houtverfkleuren

Best verkochte verfkleuren

Terwijl de mode-tinten door de jaren heen variëren, blijven kernkleuren zoals blauw, groen en grijs vaste favorieten. Bekijk bovenstaande foto om een idee te krijgen van de best verkochte kleuren van afgelopen seizoen.

Bekijk onze kleuren

Houtverfkleuren Thorndown

RAL Verf

Met onze RAL-kleurmachine (die een nauwkeurigheidsniveau van 99,9% heeft bij het inkleuren van onze verf) kunnen we ook meer dan 1800 RAL Classic- en RAL Design-kleuren maken, dus je hebt keuze te over als het gaat om Houtverf-kleuren! Populaire RAL-kleuren worden constant toegevoegd aan onze online shop.

RAL-kleuren bestellen

Klantenreviews

Marnix

Tuinhuis geverfd. Fantastisch resultaat. Een echter aanrader!

Ivo

Heel mooi eindresultaat! De houtnerf blijft mooi zichtbaar en geeft een strak resultaat

Jan

Onze tuinmeubeltjes zijn weer net als nieuw. Topkwaliteit!

Benieuwd naar alle kleuren?

Bekijk snel onze producten

Naar de houtverf webshop

Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen