Beste verf
prijs/kwaliteit
Gratis verzonden
vanaf €50,-
Verzending
binnen 1 werkdag

Klanten geven ons een 9.4

Verfproject

Huisje aan zee behandelen met Thorndown verf

Huisje schilderen met Thorndown
Huisje aan zee schilderen met Thorndown houtverf
Huisje aan zee verven
Thorndown houtverf gebruiken voor huisje aan zee
Huisje aan zee schilderen met houtverf

Huisje aan zee geverfd met Thorndown

Dit prachtige huis aan zee, gelegen op de top van een klif met uitzicht op de uitgestrekte zee, is geverfd met Bisschop Blauw-houtverf.

“We waren op zoek naar een kleur die niet alleen zou passen bij de bestaande raam- en deurkozijnen, maar die ook de juiste basiskleur zou zijn voor de rest van de bekleding en het hekwerk”. Zo vertelt de klant.

“Na andere producten te hebben geprobeerd vond ik Thorndown en bestelde ik op goed geluk 3 grote potten.

Toen mijn bouwer en schilder de verf probeerde, waren ze meteen meteen enthousiast. ‘Waar heb je dit gevonden? Dit is geweldige verf’, zeiden ze. De kleur was meteen een hit voor ons, inclusief de binnenhuisarchitect.

We hebben het uiteindelijk gebruikt voor het complete huisje, al het houtwerk, omheiningen, buitenverlichting, stroomkasten etc …

Goed te gebruiken met een kwast of spuit en erg efficiënt.

We hebben zelfs een test gedaan, waarbij we het met water verdund hadden en met een doek op een houten wand hebben aangebracht. Hierdoor ontstond een prachtig craquelé-effect.

Dit was echt gaaf, en het werd meteen een kenmerkende muur die naar de keuken leidde.”

UV-Clear verf tegen weer- en windinvloeden

Ze hebben ook het buitenterras geverfd in Thorndown UV Clear-houtverf om het hout te beschermen tegen het harde zeezout en het weer. De UV-blokkers voorkomen ook dat UV-stralen het terras vergrijzen, waardoor het de originele, frisse houttint behoudt.

Het dek is de perfecte plek om weg te dromen in een ligstoel, bij het prachtige aanzicht van de uitgestrektheid van de zee.

Omdat Thorndown Houtverf echt waterafstotend is, goed presteert en gebruikmaakt van VOS-vrije pigmenten, zal de gelukkige eigenaar jarenlang kunnen genieten van hun toevluchtsoord aan zee zonder constant een kwast te hoeven pakken.

Maar hij niet alleen! Mocht jij ook zin hebben om te ontspannen op deze idyllische plek, dan kun je deze boeken via AirBnB en meteen ook het geweldige verfwerk bewonderen!

Huisje aan zee beschermen tegen de elementen

Benieuwd naar onze andere kleuren?

Bekijk snel onze producten

Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen