Beste verf
prijs/kwaliteit
Gratis verzonden
vanaf €50,-
Verzending
binnen 1 werkdag

Klanten geven ons een 9.4

Thorndown verfproject

Tuinhuisje verven met houtverf

Tuinhuisje zacht groene houtverf
Tuinhuisje verven met Thorndown
Tuinhuisje zacht groen schilderen met Thorndown

Tuinhuisje schilderen met de juiste houtverf

Dit houten tuinhuisje laat perfect zien hoe je van je schuur of tuingebouw een natuurlijk onderdeel van je tuinlandschap kunt maken.

Door een houten schuur groen te schilderen, nestelt deze zich in het natuurlijke landschap en wordt het onderdeel van je tuin. De schuur in dit project is geverfd met onze cypergras groene houtverf.

Hoewel het gebruik een functionele werkplaats is, hoeft de buitenkant niet saai te zijn. Door het hout in deze frisse, natuurlijke groentint te schilderen, wordt het gebouw één met de beplanting en zorgt het voor een mooie achtergrond.

Nieuwe houten gebouwen hebben vaak een soort voorbehandeling waarbij conserveermiddelen kunnen worden gebruikt om te beschermen tegen rot en schimmels. Deze voorbehandelingen beschermen je gebouw echter niet tegen weersinvloeden. Regen trekt in het hout en vervormt het en is ook de hoofdoorzaak van rot. Daarnaast droogt zon het hout uit en vervaagt daardoor de kleur van het hout. Door je mooie nieuwe houten gebouw te schilderen met een hoogwaardige houtverf zoals die van Thorndown, wordt jouw gebouw beschermd en blijft het er decennialang fantastisch uitzien.


Ook zo benieuwd naar onze andere kleuren?

Bekijk al onze verfproducten

Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen