Beste verf
prijs/kwaliteit
Gratis verzonden
vanaf €50,-
Verzending
binnen 1 werkdag

Klanten geven ons een 9.4

Thorndown schilderproject

Verven van een houten broeikas

Schilder je houten tuinkas
Houten kas groen schilderen met Thorndown
Schilderen van houten kas
Groen schilderen houten tuinkas
Houten kas verven en inrichten

Houten broeikas verven met Thorndown

Het kiezen van de grootte en stijl van een kas is nu een stuk beter dan vroeger, want er is een grote  keuze aan kasontwerpen beschikbaar, met maten om op een balkon te zetten tot die voor een grote tuin. Wij zouden altijd voor de grootste gaan die je kunt gebruiken, omdat het zo gemakkelijk is om ze te vullen. Of je nu bloemen, groenten of een combinatie van beide kweekt, je hebt altijd voldoende ruimte nodig om te zaaien, groeien en overwinteren.

Naarmate kassen evolueren van puur praktische naar multifunctionele ruimtes, zijn ontwerpen een stuk complexer en decoratiever. Prijskaartjes kunnen groot zijn, maar als je wat rond winkelt, kun je een aantal geweldige kassen vinden die altijd bij jouw budget passen.

Persoonlijk zouden wij altijd een houten kas kiezen, omdat wij die een stuk mooier vinden dan metalen of aluminium kassen. Hout moet echter wel worden beschermd tegen de effecten van de zon en het weer. Het gebruik van een goede houtverf om je hout te beschermen is meteen ook een gelegenheid om de kleur van je kas af te stemmen op beplanting, je huis, of om een ​​opvallende verschijning in jouw tuin te creëren.

Verf je kas zo snel mogelijk om te voorkomen dat er vocht in het hout komt en de zon vervaagt en het hout verkleurt. Zelfs hardhout moet worden behandeld. Het prachtige rijke rood van cederhout vervaagt het snelst door de UV-straling van de zon en wordt snel grijs.

Om te voorkomen dat de natuurlijke kleur van hout vervaagt, schilder je hier twee lagen UV Clear Houtverf op. Deze hoogwaardige houtverf op waterbasis zal een langdurige waterafstotende beschermende coating produceren waarbij de UV-blokkers het “UV-verbleken” gedurende een aantal jaren voorkomen. Voeg om het jaar onderhoudslagen toe om de UV-blokkers op sterkte te houden.

Cypergras Groene houtverf

Het aanbrengen van een gekleurde houtverf kan een gebouw volledig transformeren in een statement. De houtverven van Thorndown worden vervaardigd met toonaangevende grondstoffen en kleurpigmenten van buitenaf die het hout beschermd houden en er tot 10 jaar lang prachtig uitzien.

Op deze pagina is de broeikas geverfd met twee lagen Thorndown Cypergras groene houtverf, waardoor het tot 10 jaar bescherming tegen de elementen blijft geven en de kas verandert in een prachtig decorstuk in je tuin.

Wat je ook met jouw broeikas doet, geniet ervan en groei lekker door!

Houten kas groen schilderen

Ook benieuwd naar onze andere kleuren?

Bekijk snel onze producten

Wat onze klanten zeggen
19 beoordelingen