Nieuwe kleur in assortiment: Zwaan wit (Helder wit)

Helder witte houtverf stoelen

We hebben voor het nieuwe seizoen weer een mooie nieuwe kleur kunnen toevoegen aan het assortiment, namelijk: Helder wit! Het is een frisse en heldere kleur die de natuurlijke schoonheid van houten oppervlakken accentueert en een vleugje elegantie toevoegt. In de wandelgangen noemen we deze kleur daarom ook wel “Zwaan wit” om dat het een pure en heldere kleur betreft die je in de natuur ook veel bij dieren ziet. Deze helder witte houtverf is zo helder dat hij bijna licht lijkt te geven als de zon er op schijnt.

De verf is watergedragen en heeft een laag VOC-gehalte, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor traditionele houtverf. Het is ook vrij van schadelijke chemicaliën en veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en huisdieren.

Toepassen van Helder witte houtverf

Deze helder witte houtverf is erg goed toe te passen als een basiskleur waarbij alle andere kleuren goed combineren, maar het is ook perfect te gebruiken om details mee te schilderen. Waar je deze verfkleur ook voor gebruikt, we weten zeker dat het geschilderde object weer zal stralen als nooit tevoren!

Kortom, onze Helder Witte Houtverf is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, milieuvriendelijke en stijlvolle houtverf. Het is geïnspireerd op de prachtige witte zwanen van Nederland en de Nederlandse natuur. Het is gemakkelijk aan te brengen, duurzaam en geeft elk houten oppervlak een moderne en elegante uitstraling. Probeer het vandaag nog uit en geef uw houten oppervlakken een frisse en heldere make-over!


Benieuwd naar deze kleur?

Bestel vandaag nog een gratis kleurstaal!