Nieuwe verfkleur ontwikkeld: Geïmpregneerd Groen

Thorndown heeft een nieuwe kleur geïntroduceerd en in haar assortiment opgenomen: Geïmpregneerd groen. Deze kleur is ontwikkeld om geïmpregneerd hout opnieuw bescherming én een frisse look te geven.

We zijn erg enthousiast over deze nieuwe kleur en geloven dat het een mooie aanvulling is op ons assortiment. Geïmpregneerd groen is perfect voor het opfrissen van tuinhuizen, schuttingen, tuinmeubelen en andere houten oppervlakken die gemaakt zijn van geïmpregneerd hout.

Daarnaast is het gebruik van deze verf niet alleen een esthetische keuze, maar ook een duurzame. Al onze producten zijn namelijk ecologisch verantwoord en bevatten geen schadelijke stoffen, waardoor ze veilig zijn voor mens en milieu. De houtverf is watergedragen en heeft een uitstekende dekking, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en lang meegaat.

Geïmpregneerd Groene verf zelf uitproberen

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van deze nieuwe kleur, kun je het nu bestellen in onze houtverf webshop. En als je nog twijfelt over welke kleur het beste bij jouw project past, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste kleur en het realiseren van jouw verfprojecten met onze hoogwaardige houtverf.

We hopen dat deze nieuwe kleur jou zal inspireren om creatief aan de slag te gaan met bestaand geïmpregneerd hout en dat je zult genieten van het prachtige resultaat dat je ermee kunt bereiken!

Het is tijd om te verduurzamen!

Resultaat van onze verf op een verouderde geïmpregneerde plank.

Ook uitproberen?

Ga dan nu naar onze webshop